Херсон °C

Поліція кваліфікувала незаконне проникнення на територію підприєства у Генічеську, як хуліганство

Общество, Криминал
0

27 листопада близько 07:40 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що в Генічеську на територію одного з приватних підприємств проникла група чоловіків та вчиняють протиправні дії. На місці події слідчо-оперативну групу зустрів 62-річний охоронець. Він розповів, що незнайомці під час перебування на території, використовуючи металеві бити, пошкодили заднє вікно автомобіля «Мітцубісі» та офісну мебель в приміщенні адміністративної будівлі. Після цього зловмисники залишили приватну територію.

Як розповів начальник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, вжитими слідчо-розшуковими заходами поліцейські затримали причетних до скоєння правопорушення чоловіків «по гарячих слідах». Ними виявилися жителі з інших областей України, віком від 44 до 51 року. Автомобілі, на яких пересувалися правопорушники були зупинені патрульною поліцією АР Крим на автодорозі Харків – Сімферополь. Зі слів затриманих, вони входять до складу одного з громадських формувань, що дислокується у с. Чонгар.

За фактом протиправних дій було відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство», за що передбачене обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Сьогодні в Генічеському районному суді відбулося засідання з обрання підозрюваним міри запобіжного заходу. Однак суд не помітив ніяких ризиків в подальшому з боку затриманих та відпустив їх. Досудове розслідування триває.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: