Херсон °C

Віктор Короленко перевірить стан здоров'я двох людей з інвалідністю

Новости » Общество
0

Директор Департаменту охорони здоров'я Херсонської обласної державної адміністрації на сторінці у Фейсбук повідомив про те, що двоє людей з інвалідністю живуть в жахливих умовах. Кімнату, яка раніше була підсобним приміщенням, хлопцям тимчасово надали в міському управлінні обліку, розподілу та приватизації житла - поки не підшукають іншого варіанту.

«В Херсоні, по вул. Михайлівська, 79.на першому поверсі, у коморі, пристосованій бід жилу кімнату, розміром, приблизно 3,5 на 4,5 мешкають двоє чоловіків - Багдулін Павло Олександрович та Гаврилюк Михайло.
Умови проживання – надзвичайно важкі. Зручності – відсутні (холодильник, туалетна кімната, ванна кімната - відсутні). Меблі – старі та в поганому стані. Продукти харчування зберігаються на підлозі, підвіконні та на столі. Їжа готується на переносній електроплиті. Вчора працівники нашого Департаменту та лікарі відвідали хлопців. Узгодили дії. Сьогодні -завтра Павла буде госпіталізовано до лікарні і проведено повне медичне обстеження. При необхідності і лікування. Михайло зараз на змаганнях. Буде в кінці місяця. Після приїзду також обстежемо. Але умови проживання дійсно жахливі.
Дякую усім небайдужим, хто зголосився їм допомогти. Разом ми маємо вирішити їх житлові та побутові проблеми.
Я, та мої колеги завжди готові до співпраці. Долучайтеся!», - написав В.Короленко.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: