Херсон °C

Депутат поділився документом, в якому Миколаєнко дозволив завозити сміття з Чорногорії

Новости » Общество
0

Сьогодні журналісти повідомляли, що в Херсонському морському порту вже розвантажується баржа зі сміттям з Чорногорії. Наразі стало відомо, що дозволив прийняти ці європейські відходи за 50 млн євро міський голова Володимир Миколаєнко своїм підписом. Наразі офіційної інформації щодо позиції міської влади нема, але депутат Віталій Богданов пише, що Миколаєнко вже відмовляється від підписаного документу.

Херсонська міська рада від 28.10.2019 року надала гарантійний лист Директору компанії «Valgo», в якому вказує, що виконавчий комітет організовує обслуговування населення міста Херсон до збору та захороненню побутових відходів та промислових відходів ІІІ –ІV класу небезпеки на полігоні твердих побутових відходів, розташований по вул.Ракетній в Херсоні.

Далі вказує, що відповідно до рішення виконкому виконавцем послуги на полігоні визнано ТОВ «ТД ІТАКА», і що пісок, можуть запросто прийняти.

Нагадаємо, що це сміття досить шкідливе, і досить дивно, що саме Херсон, де захворюваність на онкохвороби на першому місці взялося «утилізувати» сміття з Чорногорії.

Депутат поділився документом, в якому Миколаєнко дозволив завозити сміття з Чорногорії

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: