Херсон °C

Обласна рада привітала пенсіонерів та ветеранів правоохоронної системи

Новости » Общество
0
Урочисте зібрання з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС України та Національної поліції України відбулось у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша.
Чисельні почесні відзнаки, нагороди та цінні подарунки з найкращими побажаннями вручив ветеранам та пенсіонерам керівник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олександр Прокудін.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять правоохоронців, загиблих під час несення служби.
Від імені депутатського корпусу заступниця голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова привітала пенсіонерів та ветеранів:
- Дорогі наші пенсіонери і ветерани! Усі ті, хто зв’язав своє життя зі службою у правоохоронних органах! Від депутатського корпусу Херсонської обласної ради та від себе особисто щиро вітаю вас із Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України! Вітаю усіх нас з тим, що такий день в нашій країні є. Це свідчить про велику повагу до вас українського народу і, одночасно, про велику вашу особисту відповідальність перед суспільством! Від нашої великої територіальної громади Херсонщини величезне дякую вам за вашу невтомну благородну працю! Низький уклін від всіх громадян за можливість спокійно працювати, навчатися, виховувати дітей, відпочивати! Від щирого серця бажаю вам, вельмишановні пенсіонери і ветерани, і вашим родинам мирного неба, щастя і міцного здоров’я! Нехай кожна мить життя несе вам радість! І ще одне… Я вас дуже прошу – залишайтеся молодими серцем і душею, адже немає нічого, що вам не було б під силу! – зазначила Оксана Рукавішнікова та вручила Почесні грамоти та Подяку чотирьом ветеранам.
За високий професіоналізм, сприяння у роботі правоохоронних органів із захисту прав і свобод громадян, активну участь у діяльності Херсонської обласної організації пенсіонерів і ветеранів ГО «Асоціація ветеранів МВС України» та з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС України та Національної поліції України Почесною грамотою обласної ради нагороджені:
Вечеріков Леонід Павлович – ветеран органів внутрішніх справ, член Херсонської обласної організації пенсіонерів і ветеранів ГО «Асоціація ветеранів МВС України»;
Джиганський Микола Христофорович – пенсіонер органів внутрішніх справ, член Херсонської обласної організації пенсіонерів і ветеранів ГО «Асоціація ветеранів МВС України»;
Плаксій Зінаїда Дмитрівна – ветеран органів внутрішніх справ, член Херсонської обласної організації пенсіонерів і ветеранів ГО «Асоціація ветеранів МВС України».
Подякой голови обласної ради оголошена Сулименку Валентину Івановичу – ветеран органів внутрішніх справ, член Херсонської обласної організації пенсіонерів і ветеранів ГО «Асоціація ветеранів МВС України».
За інормацією Херсонської обласної ради

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: