Херсон °C

Херсонські аграрії зустрілися з народними депутатами

Новости » Общество
0
У великій залі Херсонської обласної ради 24 грудня відбулась масштабна зустріч аграріїв Херсонщини з народними депутатами від мажоритарних округів з приводу законопроєкту про обіг земель сільськогосподарського призначення. Про це повідомляє пресслужба Херсонської облради.
У зустрічі взяли участь народні депутати Вікторія Вагнер, Павло Павліш, Ігор Колихаєв, Володимир Іванов, перший заступник голови Херсонської обласної ради Василь Зеленчук, депутати обласної ради, фермери, сільгоспвиробники, представники Департаменту агропромислового розвитку Херсонської ОДА.
Аграрії звертаючись до народних обранців, просили врахувати їх пропозиції до проєкту закону та не підтримувати законопроєкт у тому вигляді, в якому він прийнятий у першому читанні.
За результатами зустрічі досягнута домовленість про те, що Асоціація фермерів підготує лист з пропозиціями до законопрєкту, який буде направлено народним депутатам від Херсонщини для подальшого розгляду на засіданнях комітету з питань аграрної та земельної політики Верховної Ради України.
Довідка: Верховна Рада 11 листопада 2019 року у першому читані підтримала проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков доручив комітету з питань аграрної та земельної політики провести засідання для розгляду поправок до законопроекту № 2178-10 про запуск ринку землі 26-28 грудня, 2, 3, 6, 8-10 січня 2020 року.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: