Херсон °C

Засуджено розкрадачів кладовищ

Новости » Общество
0

Бериславською місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно мешканця с. Новорайськ Бериславського району, який у 2018 році з корисливих мотивів демонтував металеві елементи намогильної споруди з місця поховання на території кладовища. Про це йдеться в офіційній інформації.
Так, вироком Бериславського районного суду від 28.03.2019 зазначену особу засуджено за ч.3 ст.297 КК України (незаконне заволодіння предметами, що знаходяться на могилі, вчинене зкорисливих мотивів) до обмеження волі на строк чотири роки.
Також , Бериславською місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно непрацюючого, раніше судимого за вчинення крадіжок мешканця с. Новорайськ Бериславського району, який упродовж 2018 року з корисливих мотивів демонтував огорожу з двох місць поховань на території кладовища.
Вироком Бериславського районного суду від 17.05.2019 зазначену особу засуджено за ч.3 ст.297 КК України (незаконне заволодіння предметами, що знаходяться на могилі, вчинене з корисливих мотивів, вчинено повторно) до позбавлення волі на строк чотири роки з відбуванням покарання у кримінально-виконавчій установі закритого типу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: