Херсон °C

Херсонські роботодавці сплатили 4 мільярда гривень єдиного соціального внеску

Общество, Политика
0

Херсонські роботодавці сплатили 4 мільярда гривень єдиного соціального внескуЗа минулий рік надходження єдиного соціального внеску склали до бюджету 4101,7 млн. грн. єдиного соціального внеску. Херсонські роботодавці перевищили відрахування за 2018 рік на 17 відс. або 613 млн. гривень. Інформацію повідомили спеціалісти управління податкового моніторингу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Найбільші суми ЄСВ перерахували роботодавці та фізичні особи підприємці м. Херсона - 2050 млн .грн., м. Каховка та Каховського району - 296 млн. грн., м. Нова Каховка - 261 млн. грн. та Білозерського району - 201 млн. грн. внеску. Важливо: у 2020 році мінімальна сума єдиного соцвнеску становить 1039,06 гривні, а максимальний страховий внесок – 15585,90 гривні. Єдиний соціальний внесок автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

За повідомленням прес-служби Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: