Херсон °C

Олександр Прокудін: що ми не покриваємо працівників Каховського відділу поліції

Новости » Общество
0

Сьогодні в ГУНП в Херсонській області провели прес-конференцію. Керівник ГУНП Олександр Прокудін наголосив, що не покриває поліцейських в скандальній історії вбивства в Каховці:

- Ще раз наголошую, що ми не покриваємо працівників Каховського відділу поліції, за результатами проведення службового розслідування вони жорстко покарані за скоєння помилок і окремих правил порядку як реагування, так і розслідування цього злочину. Нині матеріали службового розслідування передані у Державне бюро розслідувань. Ми зацікавлені у всебічному, повному і неупередженому дослідженні обставин вбивства та притягненні винних до відповідальності, - зазначив начальник ГУНП Олександр Прокудін…
Нині за цією ситуацією поліцією відкриті кримінальні провадження за ст.115 «Умисне вбивство» КК України, ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ст.396 «Приховування злочину».
Щодо головного питання, ролі у приховуванні злочину старшого інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Каховського відділу поліції, то нині отримані докази щодо інсценування ним збройного нападу на підозрюваного і цього працівника уже звільнено з органів внутрішніх справ, а у Державному бюро розслідувань знаходиться кримінальне провадження за ст.365 «Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу» Кримінального кодексу України.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: