Херсон °C

Патрульним пропонували хабар

Новости » Общество
0

За офіційною інформацією патрульною службою в Херсонській області, учора, близько 22-ї години, на вулиці Українській патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Passat. Перед цим інспектори отримали інформацію від небайдужих херсонців про те, що за кермом цього транспортного засобу може перебувати водій напідпитку.

Під час спілкування поліцейські дійсно помітили у чоловіка за кермом ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що напередодні вживав спиртне,й запропонував охоронцям порядку неправомірну вигоду в розмірі 200 доларів США з метою уникнення відповідальності.

Після попередження про кримінальну відповідальність за такі дії громадянин ще кілька разів наполегливо пропонував патрульним хабар. Тож інспектори зафіксували протиправні дії водія та викликали на місце слідчо-оперативну групу Дніпровського відділення поліції.

29-річний житель Миколаєва відмовився проходити у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту "Драгер" на місці або в медичному закладі. На нього патрульні склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: