Херсон °C

Поліція встановлює обставини ДТП, де постраждали працівники поліції

Новости » Общество
0

Поліція встановлює обставини ДТП, де постраждали працівники поліціїЗа офіційною інформацією сьогодні, 14 січня, приблизно 09:45 у Генічеському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждали працівники поліції. Всі обставини ДТП встановлюватиме Державне бюро розслідувань, якому передані матеріали справи.

Попередньо встановлено, що діючий працівник Генічеського відділу поліції, який нині перебуває у відпустці, на власному автомобілі «MITSUBISHI» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення зі службовим автомобілем «SKODA RAPID», у якому перебували троє працівників патрульної поліції АР Крим.

В результаті ДТП водій «MITSUBISHI» та троє патрульних поліцейських з автомобілю «SKODA RAPID» отримали тілесні ушкодження та нині перебувають у лікарні.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Призначено проведення низки експертиз.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: