Херсон °C

Водій BMW 535 пив шампанське на очах у патрульних

Новости » Общество
0

Сьогодні вранці, близько 4-ї години, на проспекті Ушакова патрульні помітили автомобіль BMW 535. Як повідомляють патрульні, інспектори отримали інформацію про те, що за кермом цього транспортного засобу може перебувати водій напідпитку. Тож поліцейські вирішили його зупинити.

Проте поки охоронці порядку розвертались, імовірний порушник на значній швидкості поїхав у напрямку залізничного вокзалу. Там він зупинився на розташованій неподалік АЗС.

З автомобіля вийшов молодий чоловік і дівчина. Це підтвердили й свідки. У обох громадян патрульні помітили ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння. Після попередження інспекторами про проведення огляду водій відкоркував придбану на АЗС пляшку шампанського та почав пити напій.

Це стало підставою для складання поліцейськими на 27-річного херсонця адмінпротоколу за ч. 4 ст. 130 (Вживання алкоголю до проведення огляду) КУпАП. Його автомобіль охоронці порядку евакуювали на арештмайданчик.

Також патрульні встановили, що це вже не перший випадок керування в нетверезому стані цього громадянина. На нього вже складався відповідний протокол, однак рішення за ним суд ще не прийняв.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: