Херсон °C

Повідомлено про підозру 16 учасникам так званої «Самооборони Криму»

Новости » Общество
0

Повідомлено про підозру 16 учасникам так званої «Самооборони Криму»За останні три місяці під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим повідомлено про підозру16 учасникамнезаконного збройного формування «Самооборона Криму» за ознаками злочину передбаченого ст. 260 КК України (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

Загалом, прокуратура автономії спільно з ГУНП в АР Крим та м. Севастополі встановили понад1300 осіб, які брали участь у діяльності зазначеного формування, з яких217 особамповідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 260 КК України.

Нагадуємо, 8 січня 2020 року, органи правопорядку автономії на контрольно-пропускному пункті «Чонгар» при спробі перетину адміністративної межі з півостровом виявили раніше розшукуваного учасника незаконного збройного формування «Самооборона Крыма». 9 січня 2020 року, Херсонський міський суд Херсонської області задовольнив клопотання прокуратури АР Крим та обрав вказаній особі запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з альтернативою внесення застави.

За офіційною інформацією прокуратури АР Крим.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: