Херсон °C

БТР з Миколаєва прислали, щоб свідкам по справі Гандзюк було страшно

Общество, Политика
0

Але натомість переполоханий був весь Херсон. Херсонці в соцмережах активно обговорювали таку «геніальну ідею». Вже сьогодні адвокати голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера по справі Катерини Гандзюк не встигали дивувати своїми доказами в тому, що розслідування по суті справи - не проводиться, створюються лише нові серії шоу. Як приклад того, заступником Генпрокурора, за їх словами, Віктором Трепаком було організовано , не інакше як для залякування свідків, сім військових БТРів з Миколаєва.
- За справу взявся друг генерала СБУ Доценка ( куратор К. Гандзюк - прим. автора, котрий був звільнений зі служби) Віктор Трепак. Вони навіть працювали на одному поверсі. А БТРи - це все для того, щоб залякати свідків та прив’язати до «Ніколаєвича», що по версії що є доказом «вини» Мангера, - стверджують захисники Владислава Мангера.
Окрім того, за словами тих же адвокатів, Генпрокуратура насправді не зацікавлена дізнатися про реальні факти у справі Гандзюк:
- Ми подавали клопотання на проведення додаткової медичної експертизи, адже досі достеменно не відомо від чого саме померла Катерина Гандзюк. Її смерть в лікарні є досить дивною, - каже Дмитро Ільченко.
Детальніше можна ознайомитися нижче:

https://www.facebook.com/t.dergachova?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARCTMiBxaol_F3xfVw2OgjUE3m8h1PyKAe11rF6nBK0-8Eo-dRi8tEaMQdvmEE3Zn52xu-mMbVYBACME&hc_ref=ARRtp9YLssiYl6ZjQOrOT0EiSuKzKl5cn6Zm8-cRaF5wc-i8sGfmT6sppqxtnHDKgok&fref=nf

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: