Херсон °C

Студенти ХНТУ будуть проходити практику в лабораторії управління Держпродспоживслужби

Новости » Общество
0

Подібну ініціативу обговорили під час зустрічі 24 січня 2020 року представники Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області в особі начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Віталія Боярського, в.о. директора регіональної лабораторіїВіталія Дериведмідя та начальника відділу управління персоналом Алли Якімової та представника Херсонського національного технічного університету, викладача кафедри хімічних технологій, експертизи та безпеки харчової продукції Тетяни Юрової.

Практичні навички отримають студенти-третьокурсників факультету інтегрованих технологій спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Опановувати нові знання майбутні фахівці будуть на базі регіональної лабораторії з 10 лютого по 7 березня. Хлопці та дівчата будуть на практиці освоювати методи проведення досліджень щодо безпечності харчових продуктів.

Це буде перша подібна виробнича практика у рамках співпраці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області та Херсонського національного технічного університету.

Надалі планується стажування викладачів зазначеної кафедри з питань безпеки харчової продукції, сучасних систем якості та нормативної документації на базі регіональної лабораторії.

 

Прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби вХерсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: