Херсон °C

Уважність дитини допомогла розкриттю тяжкого злочину на Херсонщині

Новости » Общество
0

Уважність дитини допомогла розкриттю тяжкого злочину на ХерсонщиніПовідомлення про те, що у одному з сіл Іванівського району скоєно вбивство 29-річного місцевого мешканця надійшло до правоохоронців вчора близько 16:00.

Поліцейських викликала секретар Іванівської селищної ради. Жінка повідомила, що до неї звернулась місцева мешканка разом з 14-річним сином, який наполягав, що побачив тіло сусіда. Хлопець зайшов до нього в гості, але двері відчинив незнайомий чоловік та сказав, що його сусід поїхав до родички. Коли хлопець покидав будинок побачив на дивані нібито тіло людини, накрите ковдрою, а поруч лежав ніж. Слідчо-оперативна група відразу виїхала на виклик.

На місці поліцейські зайшли до будинку через відчинені двері, але вдома нікого не було. Правоохоронці почули шум в кімнаті та виявили чоловіка під диваном. В ході спілкування з ним поліцейські з’ясували, що це знайомий господаря будинку, він вже декілька днів гостить у друга, але вчора господар дому несподівано поїхав до сестри. А на дивані під ковдрою лежала капуста, а не його тіло.

Поліцейські засумнівались в правдивості слів чоловіка та вирішили перевірити будинок і не помилились. Власника будинку знайшли у погребі завернутим у килим з різаною раною на шиї. З’ясувалось, що два дні тому власник будинку, разом з гостем розпивали спиртне. Під час застілля між ними виник конфлікт, у ході якого гість схопив кухонного ножа та декілька разів вдарив господаря у шию. Зрозумівши що накоїв, зловмисник не придумав нічого кращого, чим завернути вбитого у килим та віднести у підвал.

Як повідомив начальник Іванівського відділення поліції Ігор Кузьменко, слідчі затримали 33- річного чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

 

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: