Херсон °C

Херсонці: Шановні чиновники, залишіть бібіліотеки людям, сім’ям, вони нам дуже потрібні

Общество, Культура
0

Наші херсонські біліотеки відкрила для себе після того, як мої полиці вже ломилися від дитячих книжок (полюбляю якісну дитячу літературу), але всі вони були вже ПРОЧИТАНІ. І тут... Ось воно! Після 2008, мабуть, розпочалося фінансування бібліотек. В дитячій, біля дому, можна було разом з дітьми вибрати класну, НОВу, сучасну, яскраву книгу, або перечитати вічну класику. Мій гаманець, як і я, відразу став дуже вдячним шанувальником: кожного тижня мали змогу кожній дитині (!) вибрати книгу довподоби.

У 2013-2014 відкрили з третім сином для себе Центральна дитяча бібліотека м. Херсона, що, доречі, знаходиться на вул. Потьмкінській, 86. Син годинами!!!!! просиджував тут, зайнятий іграми, новими різноманітними пазлами, яскравими книжками для його віку. Тепло, затишно, цікаво, бібліотекарі радо вітають і вже знають смаки моєї дитини. Зараз бібліотека це майже єдине місце в Херсоні, де можна влаштувати цікавий соціальний проект для дітей, майстерню для дітей та бітьків, влаштувати театралізовану виставу любительского театру, яку ми створили з дітьми. І все це у телому, затишному приміщенні, облаштованому саме для таких потреб. І безкоштовно!!!!!!!!

Шановні чиновники!!!! Залишіть бібіліотеки людям, сім’ям, вони нам дуже потрібні для зустрічей, для спілкування, для знайомств з авторами книжок, для майстерень з малювання, роюототехніки, для ігор, для насолоди цікавими виставами, заходами, проєктами!

Величезна ВДЯЧНІСТЬ Херсонська централізована бібліотечна система

Юлія Уліч

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: