Херсон °C

Керівник ГУНП в Херсонській області звітував про програму «Безпечне місто»

Новости » Общество
0

Сьогодні в Херсонській обласній державній адміністрації під час відеоселекторної наради начальник обласної поліції Олександр Прокудін поінформував про початкові результати впровадження на території області програми відеоспостереження та відеоаналітики «Безпечне місто».

- Програма розрахована на 3 роки. На сьогоднішній день на території області в рамках цієї програми вже встановлено 30 відеокамер: 21 камера працює в м. Херсоні, 7 в м. Каховка та 2 в Скадовську. Працівники поліції мають можливість в режимі реального часу в автоматичному режимі здійснювати реєстрацію події та невідкладно направляти найближчий наряд поліції. Тобто максимально швидко реагувати на подію, яка трапилась в тому чи іншому населеному пункті, – зазначив очільник поліції Херсонщини Олександр Прокудін. У своїй промові полковник поліції також зауважив, що завдяки використанню системи відеоспостереження за останні місяці були розкриті 3 умисних вбивства, 11 пограбувань та розбійних нападів, 23 крадіжки та ряд шахрайств. Також за цей час встановлено місцезнаходження 11 транспортних засобів, які перебували в розшуку.

В ході наради начальник поліції області звернув увагу присутніх на зв’язку керівників місцевої влади, що на сьогоднішній день тривають роботи по встановленню та підключенню ще 29 камер в обласному центрі та у 6 населених пунктах області, які запрацюють найближчим часом. А також головний поліцейський при підтримці голови облдержадміністрації Юрія Гусєва звернувся до голів ОТГ, в яких залишаються невирішеними питання запровадження програми відеоспостереження, якомога швидше впровадити проект на місцях, задля забезпечення правопорядку та безпеки громадян.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: