Херсон °C

Пройшла перевірка на Голопристанському та Олешківському ринках

Новости » Общество
0

Вчора спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели черговий виїзний рейд по легалізації фізичних осіб - підприємців, які здійснюють нелегальну підприємницьку діяльність без сплати відповідних податків і зборів до бюджету, на території ОлешківськогоГолопристанського району області.

Під час проведення контрольно-перевірочних заходів учасники рейду відвідали 47 об’єктів ведення підприємницької діяльності та встановили тільки одне порушення. Підприємець, який здійснював роздрібну торгівлю непродовольчою групою товарів без , отримав протокол про адміністративну відповідальність за ведення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів.

Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 - 34000 гривень.

Матеріали будуть передані до Херсонського міського суду для притягнення до відповідальності. Перевірки з питань легалізації підприємницької діяльності та найманої праці тривають.

За офіційною інформацією

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: