Херсон °C

Неоформлені ремонтники тепер дорого обійдуться у Новотроїцькому районі

Новости » Общество
0

Головними державними інспекторами праці проведено ряд інспекційних відвідувань, під час яких встановлено порушення норм трудового законодавства у неформальному секторі зайнятості (економічна діяльність незареєстрованих підприємств, окремих осіб без реєстрації/декларування у державних органах.

Згідно офіційній інформації, у першому випадку фізичною особою, яка здійснює діяльність у сфері будівництва на території Генічеського району Херсонської, використовувалась праця 7 найманих працівників, які виконували роботу по перекриттю та ремонту даху, без належного оформлення трудових відносин.

А в другому — у фізичної особи, яка здійснює діяльність у сфері будівництва на території Новотроїцького району Херсонської області виявлено 4 працівника, які виконували ремонтно-будівельні роботи, без належного оформлення трудових відносин.

Крім того, фізичні особи — роботодавці не зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності, про що було повідомлено органи державної податкової служби Херсонської області.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: