Херсон °C

Мешканець Чорнянки обкрадав об’єкти електроенергетики

Новости » Общество
0

Мешканець Чорнянки обкрадав об’єкти електроенергетики Восени 2019 року на повітряній лінії 150 кВ «Каховська 330-Дудчино», яка розташована біля с. Камянка, з металевих опор було зрізано та викрадено оцинковані кутники вартістю майже 58 тисяч гривень.

За заявою енергетиків, 18.11.2019 Каховським ВП ГУНП в Херсонській області зареєстровано кримінальне провадження № 12019230190002315 за ст. 194 КК України.

Службою захисту економіки Товариства у співпраці з поліцією на території Іванівського, Каховського, Бериславського, Нижньосірогозського районів проведено заходи із встановлення винних осіб та викраденого майна.

Під час оперативно - розшукових заходів було встановлено, що до вказаних крадіжок причетний тридцятирічний мешканець села Чорнявка Каховського району, який з липня 2019 року в нічний час здійснював розкрадання кутків на опорах, чим умисно пошкоджував зазначені об’єкти електроенергетики.

Каховською поліцією розшукано вказану особу, затримано та обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Слідством встановлюються всі факти злочинної діяльності чоловіка, місця збуту викраденого майна та міру його відповідальності.

Слід нагадати зловмисникам, які в гонитві за копійчаними прибутками ігнорують той факт, що за умисне пошкодження об’єктів електроенергетики (ст. 194 Кримінального кодексу) окрім відшкодування заподіяної майнової шкоди, передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі від трьох до п’ятнадцяти років.

Енергетики вкотре звертаються до мешканців населених пунктів не бути сторонніми спостерігачами вчинення крадіжок електрообладнання! Їх попередження – запорука надійності електропостачання у Ваших домівках!

Про факти крадіжок та пошкодження майна АТ «Херсонобленерго» повідомляйте за номерами телефонів 0552-48-06-20, на гарячу лінію служби захисту економіки 0552-421-666. Конфіденційність ґарантовано!

За інформацією Служби захисту економіки АТ «Херсонобленерго»

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: