Херсон °C

Лікарі відправилися в коледжі

Новости » Общество
0

Фахівці кабінету «Клініки, дружньої до молоді» лікарні ім..Є.Є.Карабелеша протягом двох тижнів для учнівської молоді в коледжах міста проводили інформаційні заходи на тему: «Що заважає тобі бути здоровим?»

Лікарі та психолог КДМ підготували для підлітків інтерактивні лекції: «Здоровим бути модно», "Що треба знати про репродуктивне здоров’я", «Наслідки раннього початку статевого життя», "Вплив шкідливих звичок на репродуктивне здоров’я", «Чому важливо виконувати зарядку кожен день», «Закоханість у підлітковому віці».

Студенти коледжів з непідробною цікавістю переглянули презентаціїпро попередження різних захворювань, зокрема, ВІЛ-інфекції. Студенти брали активну участь у тренінгах - «Як сказати «НІ!», «Відкритий мікрофон: закоханість та сексуальні відносини у підлітковому віці» та«Як розвивати навички здорового способу життя».

У ході заходів молоді люди переглянули мотиваційні ролики «14 факторів здоров’я», «Кидай курити!», «Правда про наркотики» та інші. Інтерактивні лекції та тренінги мають на меті привернути увагу підлітуків до здорового способу життя, поглиблювати їх знання з питань правильного харчування, важливості здорового режиму праці, сну і відпочинку,а також формувати соціальні навички та відповідальне ставлення до власного здоров’я.

На тренінгах підлітки навчаються відстоювати свою точку зору, казати «НІ!» небезпечним пропозиціям, захищати свої права.

Долучилися до інформаційно-роз’яснювальної роботи і волонтери. Вони розповсюджували інформаційні матеріали та проводили анкетування.

"Клініка, дружня до молоді" закликає всіх вести здоровий спосіб життя! Займайтеся спортом, відмовтеся від шкідливих звичок, навчіться скидати психоемоційну напруженість, спілкуйтеся без конфліктів, зберігайте рівновагу.

Крамаренко Н.І., керівник КДМ

Павловська Л.О., практичний психолог КДМ

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: