Херсон °C

Інформація про загибель у Херсоні дівчини від падіння на неї дерева не відповідає дійсності

Новости » Общество
0

Сьогодні в деяких херсонських інформаційних групах у соціальній мережі «Facebook» стала поширюватися інформація, що начебто від падіння дерева поблизу загальноосвітньої школи №32 була смертельно травмована дівчина. Ця інформація не відповідає дійсності. Наразі 13-річна потерпіла перебуває на обстеженні в дитячій обласній лікарні. Її стан задовільний, будь-яких суттєвих ушкоджень дівчина не отримала.

Сьогодні близько 15:10 в чергову частину обласного главку поліції надійшло повідомлення від екіпажу управління патрульної поліції, що під час виїзду на виклик інспектори побачили, що за адресою вул. Кримська 135 поблизу ЗОШ №50 впало дерево та при цьому зачепило дівчинку. Поліцейські одразу викликали на місце події «швидку допомогу», яка доставила 13-річну потерпілу в дитячу обласну лікарню з попереднім діагнозом: забій грудної клітини, незначна подряпина обличчя. Наразі дівчина проходить медобстеження, загрози її життю немає, суттєвих ушкоджень вона не отримала.

Поліція Херсонщини звертається до представників засобів масової інформації та користувачів соціальних мереж не поширювати неперевірену інформацію, а використовувати дані офіційних джерел.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: