Херсон °C

Девіз лікаря: я роблю ваше життя якісним і красивим!

Общество, Здоровье
0

Історія друга про чоловіків із лікарні Карабелеша…

Носики-курносики, відтопирені вушка – не всякий здатен з цим змиритися на все життя. І коли є реально можливість «поправити» природний дар, у переважній більшості, жінки звертаються до лікарів-естетів. У нашій лікарні цим займається лікар-отоларинголог Сумароков Ігор. Не дивлячись на те, що він досить молодий, вже має 4-річний досвід в естетичних операціях. Для розширення горизонтів своїх можливостей в спеціальності він навчався і в Україні, і за кордоном. Бере активну участь у спеціалізованих медичних асоціаціях по отоларингології. Найчастіше курси проходять у Туреччині, Азербайджані. У східних країнах це найбільше розповсюджено. У них народжуваність така, що багато роблять операції, оскільки зараз в моді схильність до європеоїдної зовнішності. Так що вони лідери у проведенні таких операцій і вчитися найкраще у їхніх спеціалістів. Вони відкриті для українських хірургів. Такі збори забезпечують розвиток і можливість ділитися досвідом.

Спектр можливостей у лікаря Сумарокова досить широкий.

Ринопластика. Вона передбачає усунення дефектів чи корекцію форми носа.

Часом роблю операції, коли є функціональні патології – людина не може дихати чи затруднене дихання,- розказує Ігор Миколайович.- Пам’ятаю як довелося оперувати військовослужбовця, який покалічився у зоні АТО і я виправляв пошкодження носа, завдані травмою. Кому міняємо форму носика, кому виправляємо деформацію після ушкодження.

З вушками теж своя історія. Періодично проводиться корекція вушних раковин. Це називається отопластика. Відтопирені вушка бувають як у дорослих, так і діток. І хтось вбачає у цьому якийсь шарм, образ, приміром, на сцені, а комусь це псує настрій і по-справжньому дошкуляє. Отож, Ігор Миколайович залюбки допомагає людям, аби, дивлячись у дзеркало, вони милувалися собою і не соромилися відкривати обличчя і ходити з гордо піднятою головою.

Для жінок більш зрілого віку, хоча і не тільки, є також цікава пропозиція під назвою блефопластика. При необхідності є можливість видалити непотрібну шкіру чи жирові відкладення в області повік або навіть частково змінити розріз очей.

Перед тим як зустрітися з лікарями, які дарують жінкам право бути красивими на стільки як їм хочеться, ділилася інформацією зі знайомиим і, на жаль, практично всі дивувалися: як у нас таке є? Так, є в лікарні ім.Є.Є.Карабелеша. Не потрібно їхати за кордон і невиправдано витрачати кошти. На фото реальні люди, які погодилися продемонструвати зміни на обличчі. Якщо є бажання і хочеться випробувати свій шанс щось змінити – не треба зволікати. Все у ваших руках. І бажана краса також

Девіз лікаря: я роблю ваше життя якісним і красивим!

Девіз лікаря: я роблю ваше життя якісним і красивим!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: