Херсон °C

За концертну програму в ОДА посадами поплатились Клюцевський, Чепіга, Лінецького – відсторонено

Новости » Общество
0

Сьогодні на засіданні селекторної наради голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв зробив висновки щодо «відомих» святкувань в Херсонській ОДА – привітання жіночого колективу за участі групи «Степ» та оголеного танцювального колективу.

-Почнемо з резонансної події - святкування Міжнародного жіночого дня, я був присутній на офіційній частині, на неофіційній був відсутнім, і це вже коментував. Про святкування в такому форматі дізнався з мережі інтернет. Вважаю неприпустимим виступи в такому форматі. Вважаю, має бути персональна відповідальність такого святкування. Я планував це службове розслідування провести за 10 днів, але часту вже вистачило. Мені стало відомо, які люди формували, узгоджували та прийняли рішення такого формату, - сказав Гусєв.

Далі озвучив прізвища чиновників, котрі вже звільнено відповідним наказом – це заступник голови ХОДА Світлана Чепіга, керівник апарату – Клюцевський Володимир.

Відсторонено від посад все керівництво Департаменту молоді і спорту – нещодавно

Клюцевського, Чепігу і Линецького Гусєв попросив залишити зал.

-Це неприпустимо. Президент наголосив – ми воюємо за культуру. Наша область має показувати найкращі приклади. Це нам урок, щоб надалі уникнути таких проявів. Це стосується всіх заступників, хто сидів в першому ряду і в залі, - каже Гусєв.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: