Херсон °C

Сезон коронавірусу на Херсонщині відкрито

Новости » Общество
0

Сезон коронавірусу на Херсонщині відкрито! І вряд чи молитви допоможуть, щоб пронесло!
Наразі моє звернення до нардепів, керівництва СБУ, поліції та керівництва Херсонської ОДА!!! інформація, котру озвучує ВіталійВиталий Богдановє правдивою! На Херсонщину повернулися заробітчани з Польщі та Італії, вони приїхали з температурою та відмовилися від госпіталізації та з температурою поїхали по селах!!!
У мене жодних питань до медиків - вони не мають права одягати наручники чи когось затримувати!!!! Вони щохвилини наражають себе на небезпеку та мають рятувати всіх!!!
Тоді питання до посадовців, котрі роблять гучні заяви - навіщо заявляти про карантин, якщо ви власними руками розпускаєте коронавірус?!!!!
Це ви маєте відповідати за спеціальне поширення вірусу!!! Це ви, хто сприяв сьогодні зараженню на Херсонщині маєте відповісти!!!!
Пане Президенте, спочатку ви влаштовуєте цирк зі Стажарами, а далі ваші представники спокійно розпускають потенційних заражених вірусом по всій Херсонщині!!!
Хто гарантує, що заробітчани зараз не підуть по гостях?!!!!!!
Чому в Італії штраф та кримінальна відповідальність за вихід з дому?!!! Чому в Китаї за порушення правил серйозне покарання?!!!!
І чому на Херсонщині Гусєв іде до Києва, щоб там розповісти, що готовий протистояти вірусу, а у Херсоні розпускають людей з температурою по області?!!!!! Чому їх примусово не залишили на госпіталізацію?!!!!
Шановні лікарі, витримки вам!!! У вас тепер побільшає роботи!!!((((

Сезон коронавірусу на Херсонщині відкрито

 

Тетяна Дергачева

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: