Херсон °C

Історія однієї зустрічі.Гусєв підписав розпорядження про порушення використання земель «Смарт- Мерітайм Груп»

Общество, Политика
0

На зустрічі із представниками бізнесу голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв так часто заявляв, що в період карантину, коли країною розгулює інфекція коронавірусу всім політикам потрібно об’єднатися, що всі зрозуміли, що Юрій Вініамінович оправдовувався за присутність на сцені народного депутата Верховної Ради – Вадима Новинського.

Іще б пак, Гусєв, мабуть, забув попередити Президента Зеленського, що підприємство Новинського заборгувало херсонцям мільйони гривень.

На рахунок цього навіть є підписане розпорядження самого голови Херсонської ОДА

№ 744 від 13.11.2019 Про результати аудиту використання земель державної та комунальної власності на території області. В ньому йдеться про наступне:

«Резонансними випадками порушень є: - у 2016 році визнано банкрутом публічне акціонерне товариство «Херсонський суднобудівний завод». Власником об’єктів нерухомого майна на цих ділянках з 2018 року є товариство з обмеженою відповідальністю «Смарт- 4 Мерітайм Груп», але договір оренди з новим власником так і не укладено (щорічні втрати бюджету - 19 млн грн).

В той же час депутат Херсонської міської ради Віталій Богданов стверджує, що міський голова спеціально затягує підписання договору, бо, йогу цікавлять «власні еквіваленти в кишені», а не бюджет міста.

На запитання журналістів, чому його підприємство не сплачує податки за землю, той відповів: ««Смарт- Мерітайм Груп» ніяких боргів немає!»

Цікава історія – а де ж гроші?

Зазначимо, що херсонці за заборговані Новинським кошти могли купити значно більше медобладнання, ніж він привіз і пропіарився.

Ознайомтеся, панове Гусєв і Миколаєнко із рішенням виконавчого комітету Херсонської міської ради- бо дуже низько ви вклонялися на зустрічі з Новинським.

Історія однієї зустрічі.Гусєв підписав розпорядження про порушення використання земель «Смарт- Мерітайм Груп»

За інформацією Миколи Томенка – Новинський був у Херсоні не випадково, бо то було рішення Президента зеленського розставити олігархів по кожній області. Херсонщині достався один із найбагатших, але, на жаль, тих – хто заборгував людям у цій області…

Микола Томенко пише: «Зеленський створив при собі своєрідний СЕНАТ із ОЛІГАРХІВ. Він делегував олігархів в регіони, де ті мають свій бізнес і зв’язки, КЕРУВАТИ Антикризовими штабами. Тобто очолити боротьбу з короновірусом, допомогти фінансами, людьми, одним словом стати СЕНАТОРОМ в американській моделі влади й КОМІСАРОМ в більшовицькій.
Отож, взялися за справу, точніше за області: Ярославський з Кернесом - Харківська; Косюк - Київська і Черкаська; Пінчук - Дніпропетровська; Веревський - Полтавська і Кіровоградська; Ахметов - Івано-Франківська, Львівська, Донецька і Луганська; Коломойський - Запорізька; Новинський - Херсонська, ; Палиця - Волинська; Ставніцер - Одеська, Герега - Хмельницька...Як на практиці це виглядає, бачимо у Харкові. Ярославський з Кернесом керують, а очільників ОДА, яких ОФІЦІЙНО Президент призначив, не лише за керівників - за людей не вважають!
Отак, нинішня КЕРІВНА ТРІЙКА держави Зеленський-Єрмак-Шефір запропонувала на час карантину модель ФЕОДАЛЬНО-ОЛІГАРХІЧНОЇ УКРАЇНИ!»

В той же час за повідомленням «Української правди» Вадим Новинський є найбагатшим з-поміж українців, чиє ім'я можна побачити серед офіційних донорів партій і виборчих кампаній. У 2018-му третій за величиною добробуту громадянин України Вадим Новинський (власник "Смарт-Холдингу") підтримав десятьма тисячами гривень "Опозиційний блок".У березні 2019 року його віддав 1,6 мільйона кандидату в президенти Олександру Вілкулу, який висувався від партії "Опозиційний блок - Партія миру і розвитку".

Нині ж «перекочував» на сцену до Херсонщини…

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: