Херсон °C

У Олешках збирають допомогу родинам, які опинилися в складних життєвих обставинах

Новости » Общество
0
Олешківський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відкриває «гарячу лінію» та пункт збору для допомоги сім'ям, які опинилися в складних життєвих обставинах під час карантину. Про це повідомляється на сторінці центру у соціальній мережі.
Пункт збору працюватиме виключно для прийому гуманітарної допомоги. Номера «гарячої лінії» 05542 45 1 56, 0667442597 (працюватиме щоденно, з 8.00 до 17.00 год.). Пункт збору гуманітарної допомоги працюватиме щоденно (пн-пт) з 10.00 до 17.00 год. за адресою: м. Олешки, вул. Пароходна, 43, (приміщення навпроти «Оріону»).
«Перш ніж принести допомогу, просимо зателефонувати на номера «гарячої лінії». Роздачу продуктів здійснюватимуть фахівці центру та волонтери. Речі та продукти обов’язково повинні бути фабрично фасовані. Домашня консервація не приймається. Перелік необхідних продуктів харчування: борошно, супи, каші (швидкого приготування), макарони, крупи, цукор, олія, солодощі (печиво, шоколад, згущене молоко), чай, кава, дитяче харчування, консерви, питна вода. Засоби особистої гігієни: памперси (для дітей), пелюшки одноразові, вологі серветки, туалетний папір і сухі серветки, засоби жіночої гігієни, мило. Медичні засоби: жарознижуючі препарати, антисептики, маски, рукавички, перев’язочний матеріал (бинт, пластир)», - йдеться у повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: