Херсон °C

Як повернути гроші за квиток на концерт

Новости » Общество
0

Карантин вніс певні зміни і до культурного життя. Багато заходів і концертів перенесли на літо-осінь, або взагалі скасували.

До Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області надходять дзвінки від жителів міста, яким організатори відмовляються повертати гроші за квитки на скасовані заходи.

Що робити? Згідно ст. 10 Закону Украни «Про захист прав споживачів» та інструкції з ведення квиткового господарства в театрально-видовищних підприємствах та культуро-освітніх закладах у разі скасування, переносу концерту, споживачі мають право повернути попередньо придбані квитки.

Повернення коштів відвідувачам проводиться організаторами заходу з пред’явленням документа, що посвідчує особу.

Покрокова інструкція ЯК ПОВЕРНУТИ ГРОШІ ЗА КВИТОК:

  1. Потрібно написати письмову заяву в 2-ох примірниках організатору і вимагайте, щоб вони її прийняли і зазначили дату. До заяви потрібно прикріпити квиток, чек, паспортні дані (часом просять копії, але це не обов'язково). Якщо не хочуть приймати письмову заяву - направте на поштову або електронну адресу організатора.
  2. До повернення підлягає вся сума за квиток, за сервісний збір оператора або за доставку тощо не буде компенсації.
  3. Якщо придбаний квиток був «акційний» і в організатора або оператора відмітка, мовляв такі квитки не повертаються - це порушення. Гроші за такі квитки зобов’язанні повернути у звичайному порядку.
  4. Якщо відповіді на вашу заяву немає або кажуть, що її загубили, просимо звертатися до Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, за адресою: м. Херсон, вул. Старообрядницька (Комсомольська), 34, тел. (0552) 26-36-06, 0913319890 (Viber).

 

Прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: