Херсон °C

У Херсоні СБУ попередила нелегальний збут бойових засобів ураження

Общество, Криминал
0

Служба безпеки України блокувала незаконну реалізацію вогнепальної зброї та боєприпасів.

Так, у Херсоні правоохоронці викрили підпільну майстерню з виготовлення засобів ураження для продажу. За попередніми даними слідства, нелегальний бізнес організував представник місцевої приватної охоронної структури. До протиправної діяльності він залучив мешканця обласного центру, який переобладнав власне помешкання у цех з перероблення стартових пістолетів у їх бойові зразки.

Комплектуючі для стрілецької зброї фігуранти замовляли за кордоном і отримували товар через сервіси міжнародного поштового зв'язку. У межах контролю за вчиненням злочину оперативники спецслужби задокументували факт протиправної реалізації 5 приведених у бойовий стан пістолетів. Під час обшуків за місцями проживання обох зловмисників правоохоронці вилучили ще 3 перероблені зразки вогнепальної зброї та приладдя для «модернізації» засобів ураження.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення обом фігурантам про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Операція проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури області.

У Херсоні СБУ попередила нелегальний збут бойових засобів ураження

- See more at: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/21/view/7465#.18qVNVPI.dpbs

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: