Херсон °C

Херсонцям повернули мільйон сплачених податків

Новости » Общество
0

З початку року до управлінь, які утворені на правах відокремлених підрозділів, Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звернулось 457 громадян, які виявили бажання скористатись правом податкової знижки та повернули з бюджету 1,1 млн. гривень сплаченого ПДФО.

Податкову знижку декларували за напрямками: оплати за навчання
363 декларації (74 %) – сума до повернення 975 тис. гривень; участі у недержавному пенсійному страхуванні 88 декларацій (17%) – сума до повернення 174 тис. гривень; іпотеки 2 декларації (1%) – 4 тис. гривень; оплати допоміжних репродуктивних технологій (штучне запліднення) 4 декларації (1%) – сума до повернення 31 тис. гривень.

Нагадуємо: право на отримання податкової знижки не переноситься на наступні роки, тобто для отримання знижки за 2019 рік необхідно до 31 грудня 2020 року подати до податкової інспекції декларацію про майновий стан і доходи.

Правом на отримання податкової знижки можуть скористатися платники податків, які сплачували проценти за іпотечним кредитом, перераховували благодійні внески неприбутковим організаціям, сплачували кошти за навчання себе або своїх дітей, страхували себе та свою родину, сплачували кошти за переобладнання транспортного засобу на альтернативні види палива.

Запрошуємо переглянути детальні коментарі з питань надання податкової знижки на навчання від спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі: https://www.youtube.com/watch?v=pkOb9V3LvoY&t=3s

За офіційною інформацією

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: