Херсон °C

Слідчі обласного главку поліції завершили досудове розслідування смертельної ДТП в Голій Пристані

Новости » Общество
0

Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 лютого цього року. Близько 09:40 на одному з перехресть в м. Гола Пристань сталося зіткнення мопеда та пасажирського автобусу. В результаті ДТП від отриманих тілесних ушкоджень в реанімаційному відділенні районної лікарні померла 42-річна пасажир мототранспорту. Наразі досудове розслідування завершено та обвинувальний акт направлений на розгляд суду.

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, за даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. В ході досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів, що дорожньо-транспортна пригода сталася з вини 31-річного водія мопеду. Так, в порушення вимог Правил дорожнього руху чоловік керував скутером, не маючи при собі посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії, та при цьому перебував у стані алкогольного сп’яніння. Також водій проігнорував дорожні знаки та виїхав з другорядної дороги на головну, не зупинившись перед перехрестям. Внаслідок чого мопед зіткнувся з автобусом «I-VAN». В результаті 42-річна пасажир мопеда отримала тілесні ушкодження, не сумісні з життям.

Наразі досудове розслідування завершене. Обвинувальний акт погоджений із прокуратурою та направлений до суду. Чоловікові може загрожувати 8 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: