Херсон °C

Чоловіком, що розстрілював тварин із арбалета, займається поліція

Общество, Криминал
0

Декілька днів тому в Херсоні слідчо-оперативна група Корабельного відділення поліції виїхала за викликом для перевірки інформації щодо жорстокого поводження з тваринами у мікрорайоні «Корабел».

Поліцейські з’ясували, що місцевий мешканець став свідком того, як його сусід стріляв з арбалету по мішеням у себе на подвір’ї. Згадавши, що за останній час багато тварин на їх вулиці загинули з незрозумілих причин, чоловік зателефонував до поліції. Заявник пояснив слідчо-оперативній групі, що тиждень тому його кіт ледве не загинув від попадання в нього стріли схожої на ту, що має сусід.

Поліцейські поспілкувались з сусідом заявника. 66-річний херсонець пояснив, що має саморобний арбалет та стріли, любить стріляти по мішенях у себе на подвір’ї. В ході спілкування з поліцейськими чоловік не заперечував своєї причетності щодо жорстокого поводження з тваринами.

 

За даним фактом Корабельним відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.299 Кримінального кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами» та ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Поліцейські вилучили зброю чоловіка. Наразі проводиться подальша перевірка за даним фактом.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: