Херсон °C

Херсонська влада хоче розширити Набережну

Новости » Общество
0

Виконком міськради звернувся до міністра інфрастуктури України, голови Фонду державного майна України та в.о. голови ДП "Адміністрація морських портів України" щодо можливості розширення Набережної по просп.Ушакова.

"Створення та розвиток публічних просторів - один із головних пріоритетів розвитку громади, яка має амбіції у створенні комфортного публічного середовища... Набережна - улюблене місце відпочинку містян, проте вона має дуже незначну площу. Її показники є дуже низькими для майже трьохсоттисячного міста, розташованого на Дніпрі", - йдеться у зверненні.

У зв'язку з цим, виконавчий комітет просить вищеназвані відомства розглянути можливість передачі у власність територіальної громади земельних ділянок та споруд, що знаходяться у віданні ДП "Адміністрація морських портів України», за рахунок чого можливо значно розширити Набережну міста.

"У разі отримання попереднього погодження, у Херсоні буде проведено відкритий архітектурний конкурс на розробку концепції реконструкції Набережної", - підкреслюється у зверненні.

Звернення підготовлено в результаті спільної роботи представників виконаних органів Херсонської міської ради та депутата ВРУ Павла Павліша, який проводив обговорення цього питання із керівництвом вищезазначених інституцій.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: