Херсон °C

Чому тролейбуси у Херсоні влаштовують перегони, з’ясує патрульна поліція

Новости » Общество
0

Обставини зіткнення двох тролейбусів у Херсоні встановлюватимуть працівники патрульної поліції. Згідно офіційній інформації, вчора, 20 травня, в Херсоні по вул. Перекопській сталася дорожньо-транспортна пригода між двома тролейбусами. В результаті зіткненнятранспортних засобів5 пасажирів були доставлені в лікарню на обстеження. Наразі визначено, що встановленням винуватця ДТП займатиметься патрульна поліція.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції близько 16:00. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 44-річний водій тролейбусу «ЮМЗ Т-2-9» вчасно не зреагував на дорожні обставини та скоїв зіткнення з тролейбусом «Богдан Т-70-117», який рухався попереду. Внаслідок пригоди в Херсонську обласну лікарню були доставлені 5 пасажирів віком від 54 до 73 років. Після медичного огляду потерпілі були відпущені додому на амбулаторне лікування.

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, отримані пасажирами травми відносяться до легких тілесних ушкоджень. Тобто в даній дорожньо-транспортній пригоді ознак кримінального правопорушення не вбачається. Отже, зібрані відповідні матеріали будуть направлені до Управління патрульної поліції для визначення винуватця ДТП та притягнення його до адміністративної відповідальності.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: