Херсон °C

У Херсоні готельєрам пояснили правила роботи під час карантину

Новости » Общество
0

Під послаблення карантину потрапили і готелі. Нові правила роботи в умовах карантину обговорювали під час зустрічі представників готельного бізнесу з першим заступником міського голови Ігорем Козаковим і фахівцями ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області.
Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів в готелях на період карантину затверджені у постанові головного державного санітарного лікаря України №22.
- У готелях має бути визначена особа, яка щоденно буде проводити температурний скринінг працівників перед початком зміни. Гостям вимірювати температури не треба, але за межами номерів вони мають пересуватись виключно у захисних масках, які мають прикривати ніс і рот. Але якщо у відвідувача ви побачили явні ознаки ОРВІ, то такий гість має самоізолюватись і його має оглянути лікар. В обов’язковому поряду на рецепції має бути встановлений захисний екран між адміністратором і гостем. Кожні три години у готелі має проводитись вологе прибирання. Що стосується кафе та ресторанів при готелях, то можуть працювати лише літні майданчики, за одним столом може одночасно перебувати не більше 4 осіб. - зазначив начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Тарас Година-Арюпін.
Заклади харчування при готелях обов’язково мають бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Навіть якщо вони будуть продавати саму каву.
Що робити, якщо у готелі були заброньовані номери, але з якихось причин готель не може прийняти гостей? Як пояснив заступник начальника управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області Олександр Мандра, адміністрація готелю може запропонувати перенести бронь на інший строк.
Комісійні перевірки, які будуть проводити представники органів місцевого самоврядування, ГУ Держпродспоживслужби та правоохоронних органів, у першу чергу, мають на меті допомогти організувати нормальний режим роботи представникам бізнесу на час адаптивного карантину.
Із повним переліком рекомендацій до роботи готелів в умовах карантину можна ознайомитись за посиланнямhttps://bit.ly/3epZRAq

Прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: