Херсон °C

Від початку карантину на Херсонщині значно зменшилися запаси донорської крові

Новости » Общество
0

ля покращення ситуації обласний центр служби крові активізував роботу із залучення донорів і запрошує усіх здати кров, долучившись до порятунку життів.
Всього одна доза крові може врятувати життя і покращити здоров’я декільком пацієнтам. Це безпечно як для донора, так і для реципієнта. Донорська кров необхідна і при наданні невідкладної допомоги, і при плановому лікуванні. Компоненти крові унікальні й незамінні, їх щодня потребують хворі у відділеннях гематології, хірургії, онкології, їх використовують в акушерстві, під час лікування поранених, проведення складних хірургічних втручань тощо.
У Херсоні здати кров можна в Херсонському обласному центрі служби крові, який знаходиться за адресою вул. Миколаївське шосе, 7, телефон для довідок: 42-03-72, 095-548-683-90 (з 8:00 до 15:00), офіційний сайт:http://hocsk.ks.ua/. Заклад проводить прийом донорів крові щодня з 8:00 до 12:30 (крім суботи та неділі).
1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей заклад проводить День донора. Донорська кров буде використана для лікування пацієнтів Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні. Здай кров - врятуй життя!

Юрий Ромаскевич

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: