Херсон °C

Херсонщина: зведений бюджет отримав 3 мільярди гривень податків

Общество, Экономика
0

Протягом січня - травня 2020 року платники податків Херсонщини спрямували до бюджетів усіх рівнів 3263 млн. гривень, це на 173 млн. гривень більше минулорічного показника. Таку оперативну інформацію повідомили спеціалісти управління податкового моніторингу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

До державного бюджету бізнесмени нашої області перерахували
1426млн. гривень або на 8відсотків більше ніж торік. Надходження місцевих бюджетів Херсонщини зросли на 67млн. гривень або 4 відсотки у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та склали 1837млн. гривень.

Також суб’єкти господарювання різних форм власності на 63 млн. гривень збільшили сплату єдиного соціального внеску та спрямували 1665 млн. гривень ЄСВ на казначейські рахунки області.

Завдяки платникам податків нашої області, які своєчасно виконують свій конституційний обов’язок та сплачують кошти до бюджетів усіх рівнів, податкова служба стабільно наповнює державну та місцеві скарбниці, забезпечує коштами зобов’язання держави щодо пенсійних та інших соціальних виплат.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: