Херсон °C

В ХДУ на платформі Zoom відбулося засідання ректорату

Новости » Общество
0

В ХДУ на платформі Zoom відбулося засідання ректорату. Як повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський, було розглянути багато дискусійних питань.

Зокрема, перший проректор Сергій Омельчук проінформував колег стосовно кількох питань, а саме:
- надання додаткових оплачуваних відпусток співробітникам університету (ми маємо визначати кількість додаткових днів оплачуваної відпустки згідно із пропорційно відпрацьованим часом, а також варто враховувати забезпеченість відділу або структурного підрозділу необхідною кількістю комп’ютерів);
- підготовка питань до архіважливого засідання вченої ради університету, яке відбудеться 25 червня.
Проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Наталія Тюхтенко зосередила увагу на підготовці до атестації здобувачів вищої освіти СВО «бакалавр» та проходженні останньої у цьому році акредитаційної експертизи за спеціальністю «076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за першим рівнем вищої освіти у дистанційному режимі, яка триватиме протягом двох днів. Сподіваємося отримати позитивні результати!
Проректор з міжнародних зв’язків, науково-педагогічної роботи та комунікаційних технологій Оксана Лаврикова надала інформацію про конкурсний відбір студентів на І семестр 2020-2021 н. р. до Поморської Академії м. Слупськ.
Блок питань проректора з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергія Кузнецова стосувався аналітичних даних щодо кількості студентів університету, яким призначено соціальну стипендію та попередньої інформації пенсійного фонду України в Херсонській області щодо працевлаштування випускників університету 2017-2018 років.
Проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник доповів про зміни у процедурі закупівель відповідно до нової редакції Закону України «Про публічні закупівлі», а також про затвердження попереднього розподілу фінансування між факультетами ХДУ (сьогодні буде підписано відповідний проєкт наказу). Максим Олександрович розповів про роботу басейну ХДУ, який працює з 1 червня.

«Нагадуємо, щоп’ятниці басейн чекає викладачів та співробітників (з 13:00 до 15:00)!» - йдеться в повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: