Херсон °C

Мангера тримають в СБУ, суд має продовжуватися сьогодні

Общество, Политика
0

Вчора продовжилось судове засідання у справі вбивства Катерини Гандзюк. Владиславу Мангеру — Голові Херсонської обласної ради — мали обрали запобіжний захід.

Наразі маємо лише інформацію одного з адвокатів Владислава Мангера —Дмитра Ільченка. Отже, за словами Дмитра Ільченка, суд має продовжитись 18 червня — точний час наразі невідомий. Владислав Мангер проведе ніч у приміщенні СБУ. Як зазначив Дмитро, у Голови Херсонської облради був вибір: ночувати там або прямо в приміщенні суду. Про правові колізії та інші подробиці — детально у відео нижче.

Також Ільченко повідомив, що наразі Владислав Мангер не є затриманим: його стан зараз також викликає юридичні колізії.

 

Також сьогодні адвокати Владислава Мангера повідомляли про те, що попередні ночі були безсонними і для них, і для їхнього підзахисного, якому, за їхніми словами, у приміщенні, де він провів ніч, не давали можливості харчуватись. Із відповідними скаргами депутати вже звернулись до Європейського суду з прав людини.

18 червня питання про запобіжний захід Владиславу Мангеру у вигляді тримання під вартою на 60 діб мають вирішувати вже по суті. Всі деталі — у відео Дмитра Ільченка.

https://www.facebook.com/dima.ilchenko.1

Стаття 62 Конституції України:«Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду».

Джерело: https://kavun.city/read/misto/86309/sprava-vbivstva-katerini-gandzyuk-prodovzhennya-sudu-vidbudetsya-18-chervnya

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: