Херсон °C

Як у Херсоні знайти гарантовано якісні продукти за доступними цінами

Новости » Общество
0

Для жителів Херсона якість і безпека є головними критеріями під час вибору продуктів. Не так важливо, до якої цінової категорії належать товари – покупці завжди хочуть придбати найсмачніші та найкорисніші продукти.

У нашому місті є місця, де до питань якості, строку придатності та безпеки продукції ставляться дуже відповідально. Наприклад, супермаркети найбільшої української торговельної мережі «АТБ». Нині в 290 населених пунктах 24 областей країни відкрито вже 1123 магазини.

Майже чотири мільйони українців, які є постійними клієнтами «АТБ», задоволені широким асортиментом цих маркетів і гарантованою якістю продукції. Торговельні підприємства лідера вітчизняного ритейлу пропонують більш як 3,5 тисячі найменувань продуктів і товарів першої необхідності. Високу якість кожного з них компанія гарантує не тільки своїм чесним ім’ям, адже «АТБ» працює на українському ринку вже понад чверть століття, але й грошима.

У супермаркетах цієї торговельної мережі діє програма «Гарантія свіжості». Покупцеві, що знайшов у залі прострочений товар, компенсують його вартість у трикратному розмірі. Завдяки цьому компанія фактично залучила до своєї системи аудиту якості ще й експертний потенціал клієнтів, тому що їх в «АТБ» прийнято вважати не просто покупцями, а повноправними партнерами по бізнесу. Заради справедливості варто зазначити, що випадків такого «легкого заробітку» зовсім небагато, оскільки складна багаторівнева система контролю в «АТБ» працює чітко та злагоджено.

Вибудувана вона за європейським зразком. Проводять як регулярні внутрішні перевірки, так і незалежні міжнародні аудити.

Уже більше трьох років супермаркети «АТБ» проходять сертифікацію на відповідність міжнародному стандарту ISO 22000:2005. В його основу покладені принципи НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points – аналіз ризиків і критичні точки контролю). Фахівці контролюють увесь шлях того або іншого продукту: поставка сировини, виробництво, зберігання, транспортування. Система складна, але вона дозволяє враховувати, оцінювати та фактично зводити до нуля будь-які ризики на всіх етапах. Мільйони клієнтів «АТБ», включаючи й жителів Херсона, завжди отримують гарантовано якісні, безпечні товари, які відповідають найсуворішому міжнародному стандарту. Недаремно сертифікат ISO 22000:2005 у багатьох країнах світу вважають своєрідним знаком якості.

Крім того, компанія «АТБ» має власний відділ контролю. Його експерти систематично проводять перевірки (щомісячні, квартальні, піврічні та ін.). Для цього з прилавків магазинів беруть понад тисячу зразків товарів, які відправляють до лабораторій. Перевірку проводять за більш ніж двома десятками показників: від смакових якостей і фізико-хімічних характеристик до правильності нанесення маркування на упаковку.

Такий європейський підхід дозволяє гарантувати свіжість, якість і безпеку кожного продукту в численних супермаркетах «АТБ», у тому числі й у нашому стародавньому південному місті.

Щоб мати можливість вчасно та безперебійно доставляти продукти в різні куточки України, компанія «АТБ» створила одну з найбільших у країні логістичних інфраструктур. Побудовано близько десяти мультитемпературних складських центрів європейського зразка. Управління колосальним товаропотоком ведуть цілодобово, без вихідних і свят. Торік товарообігмережі становив 126,8 млрд грн.

Корпорація «АТБ» володіє чотирма власними торговими марками, що належать до різних цінових категорій (ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», «Спецзамовлення "АТБ”», ТМ «Своя лінія», ТМ «Розумний вибір»). Кожен із нас має можливість купити в «АТБ» якісні продукти на свій смак та за найбільш прийнятною ціною.

Валентина Попович

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: