Херсон °C

Приїзд президента на Херсонщину розпочався із заборони і закінчився канабісом

Общество, Политика
0

Це прямо якийсь «сюр», признаюся я вам. За мою не дуже велику практику - Ющенко, Янукович, Порошенко - і от Зеленський.
Так от, із названих гарантів - саме Зеленський повторює долю свого попередника: в останній візит на Херсонщину Петро Порошенко відмовився спілкуватися з регіональними ЗМІ. Зеленський пішов далі: журналістів вирішили не пускати на захід. Хто йому таке порадив, я особисто не знаю, але з практики скажу, то справжній йолоп, бо окрім великого скандалу це нічого не принесло...
Чи спеціально, чи по дурості, але Зеленського загнали, його зробили слабким.
В той же час, я та мої колеги не стали мовчати, від чорного квадрату до пустого місця замість новин - такі пропозиції посипались на сайти та соціальні мережі. Окрім того, ми планували і плакати, і акцію. Особо «буйним» вже зателефонували вранці і запросили на акредитацію. Я й гадки не мала, що це не кінець тупості.
Вже на турнікеті в ОДА пропустили знову не всіх. Про це я дізналася в автобусі зі стрімів. Тож на двох мікроавтобусах нас відвезли в морський порт, де показово мала відбутися концесія морпорту.
До речі, вперше нас везли по місту з понтами - спочатку супроводжувала поліцейська машина з мигалками.
Далі понти закінчилися) через рамку нас пропустили на відкриту площину порту під палючим сонцем, ані тенту, ані стільців, я вже не говорю про каву))
Охорона Зеленського на моє прохання роздобути журналістам води відреагувала))) принесли та вручили в руки. Потім більше двох годин очікування в обідній час на сонці і на ногах. Такої організації я ще не бачила - не зрозуміло звідки витащили столи та стільці для вельмишановних гостей ( президент, міністри, підприємці), на ходу якась дівчина їх протирала своєю ж спідницею))) це було дійсно шоу. За хвилин двадцять до приїзду кортежу нас «попросили зібратися до однієї купи і стояти на місці». Кортеж прибув, і радісні володарі покупки обступили Зеленського. Оператори почали нервувати, бо п’яті точки навіть і дуже високих чинів не можна засунути у новини) Потім Зеленський сказав, що дуже добре, що продаються морпорти, і підспівувати йому почав міністр Криклій, що і перевалка зросте, і робочі міста з’являться, і інфраструктура міста зміниться. Вообщєм « город сад». Далі в цьому співі Зеленський сказав, який класний Юра Гусєв: «Він дуже амбітний, але поки побуде тут, нікуди ми його забирати не будемо, у вас тут з ним все гарно так», - сказав Президент.
Юра на таку заяву зробив задоволений вигляд, а сам подумав, що плани перебратися в будь-яке міністерське крісло рухнули)
Поки губернатор Юра думав про це, ледь не стався другий «піпець» на його голову. Я з Гуськовою почали двигатись до мікрофонів і тягнути руки на запитання)))
Юра очнувся, і заявив у мікрофон, що басе тих, хто «критикують», але він не боїться, а переживає за наше здоров’я через короновірус, а вже як дізнався про наші «возмущєнія», то запросив))))
Але Юра обманув усіх, бо у пана Президента не заплановане було спілкування спочатку, і це зрозуміли всі - коли до мікрофона допустили 1+1, та Україну по одному питанню. І все, пояснили, що президент запізнюється на інші об’єкти і можливо там буде можливість)) відразу скажу, що в інших «локаціях» можливість не наступила. Після такого кіно, я передумала їхати на інші об’єкти за гарантом, і не прогадала, бо мої колеги, хто поїхав, до смажилися там. А іще - окрім журналістів і покупців порту ніякого колективу підприємства на зустрічі не було.
Це я до того, що практично повністю було відгороджено президента від спілкування з людьми!!! ( зустріч з фермерами теж така собі, бо з усієї Херсонщини виступило чотири чоловіки, і один із них попросив запровадити вирощування та продаж медичного канабісу) от такі дива)))

Із усього - з таким підходом до інформації в регіонах Зеленського скоро знесуть.

Тетяна Дергачева

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: