Херсон °C

Поліцейські вилучили гранату у жителя Високопілля

Общество, Криминал
0

У Високопільське відділення поліції звернувся стурбований місцевий житель. Чоловік розповів, що біля місцевого кафе чоловік у стані алкогольного сп’яніння неадекватно себе поводить.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Високопільського відділення поліції. Чоловіка доставили у місцеве відділення поліції для складання протоколу за ст. 178 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді». Під час особистого огляду в речах чоловіка поліцейські знайшли гранату РГД-5 та запал від неї.

35-річний місцевий житель пояснив, що нещодавно гранату йому дав малознайомий чоловік під час розпивання алкогольних напоїв. Чоловік носив з собою вибуховий пристрій без певної мети. Предмети вилучено та направлено на дослідження.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років). Досудове розслідування триває.

 


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: