Херсон °C

За апеляцією прокуратури чоловіка засужено до довічного позбавлення волі

Новости » Общество
0

Апеляційний суд Херсонської області підтримав позицію Херсонської місцевої прокуратури та посилив покарання 35-річному мешканцю Херсона, який вчинив умисне вбивство. Його засуджено до довічного позбавлення волі.

Прокуратура довела в суді, що раніше судимий чоловік, перебуваючи у квартирі потерпілої, у ході раптово виниклого побутового конфлікту наніс їй численні удари ножем у грудну клітину, які для жінки виявились смертельними.

У листопаді 2019 року вироком Херсонського міського суду зловмисник був визнаний винним у вчиненні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство), та засуджений до 15 років позбавлення волі.

Однак прокуратура не погодилася із занадто м'яким покаранням і звернулася до апеляційного суду з вимогою більш суворого покарання.

Дослідивши усі докази, суд апеляційної інстанції дійшов висновку про обґрунтованість доводів прокуратури щодо винесення обвинуваченому суворішої міри покарання та призначив йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Пресслужба прокуратури Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: