Херсон °C

На Херсонщині відкрилися 3 поліцейські станції для вирішення безпекових питань 20 тисяч жителів 9 населених пунктів

Новости » Общество
0

На Херсонщині почали роботу три постійно діючі поліцейські станції заради створення безпечного середовища, де дільничний офіцер поліції стане частиною громади. Він буде ефективно вирішувати безпекові питання жителів, якісно реагуватиме на будь-які ситуації, постійно знаходитиметься поруч з людьми та звітуватиме про результати своєї роботи перед громадою.

Поліцейські станції запрацювали у найбільшому в області селі Чорнобаївка Білозерського району, у Великокопанівській ОТГ Олешківського району та Присиваській ОТГ Чаплинського району. Ці пункти поліції обслуговуватимуть понад 20 тисяч жителів 9 населених пунктів, які входять до складу вказаних об’єднаних територіальних громад.

Як повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Денис Захарченко, всього на території області завдяки спільним зусиллям та тісній співпраці між поліцією та представниками громад створено і успішно функціонують 15 поліцейських станцій. Вони стали дієвим кроком для підготовки щодо реалізації на Херсонщині проекту «Поліцейський офіцер громади» з метою тісної взаємодії поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та орієнтацією на її потреби.

На трьох станціях працюватимуть дільничні офіцери поліції. У приміщеннях поліцейських станцій створені належні умови для роботи: кабінети оснащені необхідною оргтехнікою та є доступ до мережі Інтернет. Тепер людям не потрібно їхати за десятки кілометрів до районних центрів, щоб отримати кваліфіковані поліцейські послуги, тепер всі проблеми вони будуть вирішувати на місці.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: