Херсон °C

У Херсоні поліцейські затримали чоловіка, який скоїв замах на вбивство

Общество, Криминал
0

Під час конфлікту чоловік схопив камінь з землі та почав наносити ним удари по опоненту. Поліцейські затримали зловмисника на місці злочину та повідомили йому про підозру. Досудове розслідування триває.

До чергової частини Дніпровського відділення поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що вона бачила між чоловіками сварку, яка переросла в бійку. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що 34-річний потерпілий посварився зі своїм 32-річним приятелем, у якого в гостях розпивав спиртні напої. В ході конфлікту хазяїн будинку почав виганяти знайомого з помешкання. На вулиці сварка продовжилась і чоловік взяв камінь з землі та почав бити ним опонента. Жінка, яка побачила сварку та закривавленого чоловіка відразу викликала поліцію та медиків. Потерпілого доставили в лікарню, він отримав удари по правій частині тіла, переважно в область голови, його стан тяжкий.

Поліція затримала чоловіка на місці події. Чоловік раніше не судимий, але неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.15 «Замах на злочин» Кримінального кодексу України та ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» КК України. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, йому повідомлено про підозру. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: