Херсон °C

Правоохоронці недопрацьовують в сфері земельних правовідносин, бюджетній системі та браконьєрством

Общество, Криминал
0

23 липня 2020 року в прокуратурі Херсонської області під головуванням прокурора області Ігоря Івченка відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів регіону, на якій обговорено стан протидії злочинності в Херсонській області за підсумками роботи в І півріччі 2020 року.

Зокрема, прокурор області наголосив на тому, що незважаючи на позитивну динаміку роботи, не все задумане вдалося втілити на практиці, а тому необхідно скоригувати спільні дії щодо подальшого вирішення проблемних питань, які мають місце.

Так, не призвело до очікуваних результатів та потребує активізації розслідування злочинів, вчинених проти життя та здоров’я людей, громадського порядку та моральності, а також злочинів, вчинених з використанням зброї.

Пріоритетними напрямами залишається боротьба із наркозлочинами, злочинними угрупованнями, кримінальною корупцією, злочинами у сфері земельних правовідносин, бюджетній системі та браконьєрством.

Підсумовуючи нараду, Ігор Івченко зазначив, що очікує від усіх злагодженої роботи для вирішення окреслених проблем та забезпечення стабільного розвитку регіону.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: