Херсон °C

«Градусні» напої за 23 тис 800 грн

Новости » Общество
0

У липні податкові ревізори Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі моніторили наявність підакцизних ліцензій, виторги суб’єктів господарювання Генічеського району.

Зокрема, минулого тижня до уваги аудиторів-податківців потрапив власник магазину з кафетерієм на курортному узбережжі. Підприємець, який торік дотримувався законодавчих вимог, цього року «забув» придбати ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями. Більше того, під час продажу «градусних» напоїв жодного разу не застосовував реєстратор розрахункових операцій.

Винахідливість деяких херсонських бізнесменів може стати гумористичним стендапом. На торгівельній точці «кмітливий» генічанин продавав на розлив безалкогольні напої «Лимонад» та «Мохіто». Однак не на всіх краниках були етикетки торговельних назв виробників. Як з’ясували податківці, з третього крану установки для розливу охочим наливали пиво «Закарпатське» за символічною ціною - 25 гривень.За такі хитрощі підприємцю доведеться заплатити до бюджету 23800 гривень штрафних (фінансових) санкцій.

Важливо: Роздрібна торгівля алкогольними напоями або тютюновими виробами може здійснюватися суб’єктами господарювання усіх форм власності, у тому числі їх виробниками, тільки за наявності у них ліцензій.

Фізичні особи - підприємці – платники єдиного податку, які здійснюють роздрібну торгівлю пивом, при розрахунках готівкою зобов’язані застосовувати належним чином зареєстровані касові апарати з роздрукуванням відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій та за наявності відповідної підакцизної ліцензії.

За офіційною інформацією

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: