Херсон °C

З початку року зловмисники завдали енергетикам багатотисячних збитків

Новости » Общество
0

З початку року зловмисники завдали енергетикам багатотисячних збитківНа Херсонщині байдужі до наслідків зловмисники своїми діями нанесли шкоди енергетикам на 220 тисяч гривень. Це пошкоджені лінії електропередач та енергообладнання трансформаторних підстанцій, крадіжка металевих елементів опор та огородження, трансформаторної оливи та елементів з кольорових металів з підстанцій.Від таких дій потерпають не лише енергетики, а й херсонці. Адже через подібні витівки окремих громадян, цілі міста та села залишаються знеструмленими.

А самих злодіїв не лякає, що за таку авантюру можна поплатитися життям, адже струмом може вбити і на відстані.

З початку року фахівці служби захисту економіки АТ «Херсонобленерго» виявили майже 30 фактів крадіжок та пошкоджень внаслідок протиправних дій сторонніх осіб, збитки яких перевищили 220 тисяч гривень.

Енергетики переконані, що будь-який злочин краще попередити, тому звертаються до всіх мешканців сіл і міст із закликом бути пильними і небайдужими. Ваша спостережливість та рішучість може допомогти викрити зловмисників! Тож, якщо Ви помітили підозрілих осіб, які не повинні перебувати поблизу електроустановок чи стали свідком злочину, повідомте до поліції за телефоном «102» або до кол-центру АТ «Херсонобленерго» 0552-48-06-20.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: