Херсон °C

Більше десятка питань порядку денного розглянула постійна комісія обласної ради

Новости » Общество
0

Більше десятка питань порядку денного розглянула постійна комісія обласної ради мандатна, з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав і свобод людини, законності і правопорядку, боротьби з корупцією, з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою.

Так, серед обговорюваних питань були внесення змін до рішення ХХХІ сесії обласної ради VІІ скликання від 20 грудня 2019 року № 1502 «Про обласний бюджет Херсонської області на 2020 рік»; виконання та внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку Херсонської області на 2020 рік; формування переліку пріоритетних для держави інвестиційних проектів; формування переліку пріоритетних для держави інвестиційних проектів, бюджетні питання тощо.

Також члени комісії погодили кандидатуру нового члена постійно діючої поліцейської комісії Управління патрульної поліції в Херсонській області. Ним став Дмитро Костяков.

Загалом 5 питань з 12 розглянутих на комісії, будуть внесені до порядку денного сесії Херсонської обласної ради, яка відбудеться 14 серпня поточного року. За офіційною інформацією

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: