Херсон °C

Під Солонцями загинула пасажир авто – поліція закликає водіїв неухильно дотримуватись правил дорожнього руху

Новости » Общество
0

Вчора, 30 липня, близько дев’ятої вечора в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. Як з’ясувалося, в Олешківському районі зіткнулися 3 автомобілі. В результаті пасажир одного з них від отриманих травм померла на місці пригоди. Наразі встановлюються всі обставини ДТП.

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі від Олешек до Голої Пристані на повороті до с. Ліві Солонці. На місці ДТП поліцейські встановили, що 28-річний водій автомобіля «Мерседес-124», буксируючи на тросі «ВАЗ-2106», почав виконувати поворот ліворуч у бік с. Ліві Солонці. Але, при цьому водій «Мерседеса» не надав переваги в русі зустрічному автомобілю «ВАЗ-2109». В результаті відбулося зіткнення ВАЗів, після чого дев’ятка зіткнулася ще й з мікроавтобусом «Фольксваген Транспортер».

Внаслідок ДТП травми, несумісні з життям, отримала 35-річна пасажир «ВАЗ-2106». Також тяжко постраждали громадяни, які знаходилися в автомобілі «ВАЗ-2109» - 22-річний водій був госпіталізований в хірургічне відділення Олешківської районної лікарні, а неповнолітню пасажирку, віком 16 років, помістили в реанімаційне відділення.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого або заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, винуватцю автопригоди загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: